Для всіх наших читачів, які давно мріяли відвідати сонячний і доволі екзотичний Таїланд, є порція важливої інформації. Щорічно в одному з буддистських храмів на розкішний бенкет збираються сотні хвостатих любителів бананів. Однак коли трапляється феєрверк, вони сильно лякаються.

Банкет для мавп в Таїланді закінчився втечею сотень мавп через феєрверк. На відео показали, як полчища мавп несуться від храму.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з місцевих телеканалів.

Мавпи в Таїланді, скріншот: YouTube
Мавпи в Таїланді, скріншот: YouTube

Так, в Таїланді застілля мавп закінчилося втечею під залпи салюту. Бенкет для приматів влаштували в одному з буддійських храмів, який знаходиться приблизно в 150 кілометрах від Бангкока.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Місцеві вірять, що мавпи приносять удачу і намагаються всіляко їх задобрити. Спочатку частування - фрукти, мармелад, тортики і нектари, а потім – розваги. Під завісу свята дали піротехнічні залпи. Однак видовище примати не оцінили, злякалися і кинулися врозтіч.

Втім, кажуть, таку картину бачать вже не перший рік. Тварини щоразу сильно лякаються, але чомусь салют поки ніхто не відміняв.

Раніше повідомляли, сердечний фермер врятував сотні рогатих красенів від рук браконьєрів - могли загинути, але отримали нове життя в Карпатах: "Заборонено стріляти".

Як повідомляв Знай.uа, ми більше не побачимо цих милих істот? Коали, що стали символом Австралії, можуть назавжди зникнути.

Знай.uа писав, зухвалий Пелікан дав з "трьох пальців" здивованому фотографу: "Він зробив це своїми крилами".