У соціальних мережах з'явилася несамовита історія однієї дівчини, яка розповіла, як її колишній хлопець зрадив їй, а потім кинув після того, як вона пожертвувала одну з нирок, щоб врятувати йому життя. Про це пише yahoo.

Дівчину звуть Коллін Ле і несамовитою історією з життя вона поділилася в серії відеороликів TikTok. Перше відео вона опублікувала ще влітку 2020 року натякаючи, що все сталося близько 5-6 років тому.

Коллін Ле. Фото: скрін tiktok
Коллін Ле. Фото: скрін tiktok

За словами Коллін Ле її колишній хлопець повідомив, що у нього діагностували хронічну хворобу нирок у віці 17 років, і з тих пір він перебував на діалізі, оскільки функція його нирок була менше 5%.

Оскільки вона не хотіла, щоб він помер, Ле пройшла обстеження, щоб з'ясувати, чи є вона сумісним донором нирки. Результати показали, що у неї була "ідеально підходить" нирка, тому в підсумку вона пожертвувала одну зі своїх нирок своєму колишньому хлопцеві.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Коллін Ле. Фото: скрін tiktok
Коллін Ле. Фото: скрін tiktok

Вже через сім місяців після операції Ле отримала від нього повідомлення, в якому повідомлялося, що він їде в Лас-Вегас на парубочий вечір зі своїми друзями. Через кілька днів він відвідав будинок Ле, щоб зізнатися, що змінив її в Лас-Вегасі, і попросив у неї вибачення.

Зрештою Ле пробачила його і дала йому ще один шанс. Однак їхня історія закінчилася три місяці потому. Хлопець кинув її зі словами:"якщо ми створені один для одного, Бог врешті-решт знову з'єднає нас".

Раніше повідомляли, Підлітки пограбували українця після того, як він не пустив їх щедрувати - вкрали мішок картоплі та цибулі.

Нагадаємо, що "золотий батон" Януковича засвітився на показі мод у Парижі, курйозні кадри.

Також Знай писав, що таксист Гювен не зміг забути поїздку з українкою і став надсилати їй свій "Bolt".