Часто буває так, що коли приходиш додому після роботи дуже втомився, але потрібно зробити ще домашнє завдання зі своєю дитиною. Українка вирішила висловитися про це, і розповіла про те, які зараз діти стали не організовані.

Новий пост був опублікований на сторінці "Батьки. SOS" у соціальній мережі Facebook, де батьки можуть розповісти про проблеми, з якими вони зіткнулися у вихованні.

Цього разу вони вирішили поговорити про домашні завдання. За всі роки навчання дитини в школі не було такого дня, щоб хтось не питав домашнього завдання.

Про домашнє завдання, фото: скріншот
Про домашнє завдання, фото: скріншот

"Здається, що все дуже просто-запитав-сказали. Але ні... Запитав, А відповіли о 10 вечора, бо гуртки / репетитори / секції. Питаєш ще у когось. Отримуєш відповідь-прочитати параграф. Ок. а інший сказав, що підготувати проект. Доводиться питати третього. А у нього ще й повторити 10 параграфів на контрольну 🙂 чому так? Ну, для когось питання очевидне-діти зараз дурні, неорганізовані і тп. У мене пояснення дещо інше. Учитель міг сказати, що бажаючий поліпшити оцінку повинен підготувати презентацію. І так, скоро буде контрольна по темі. Ось кожна дитина собі і записав, що для нього важливо. Це і передало далі. Проблему можна вирішити і дуже просто-вчитель повинен написати своєю рукою завдання. Якщо його хвилює успішність дітей, звичайно. Написане завдання-це ніяких різночитань, доступність інформації для контролю і виконання. Так чинять у світі, так чинять в Україні приватні курси / школи. Бо розуміють своє основне завдання-створити умови для отримання знань" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube

Написати рядок завдання - не найбільша трудність, однак, це зовсім не так, як виявилося. За словами Олени Бондаренко потрібно виховувати відповідальність.

Скрін, відео YouTube школа
Скрін, відео YouTube школа

Тому вона не розуміє, чому завдання не написати. Не розуміє виправдань. Хіба що, щоб ніхто не бачив всього переліку заданого, тому що воно за обсягами може порушувати всі норми. Або коли просто плювати на тих дітей. І отримувати задоволення, як можна зробити труднощі на рівному місці.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що підозрюваного в "мінуванні" Криворізького коледжу відправили під домашній арешт

Раніше повідомлялося, що українцям дали поради, як врятуватися при мінуванні шкіл і ТРЦ без паніки-повна інструкція

Також, "замінував" ТЕС, бо не впустили на екскурсію: образливому меснику світить до 6 років в'язниці