Громадянин іншої держави, який обзавівся сім'єю в Україні, чомусь вирішив, що може безконтрольно займатися "домашнім тероризмом"

Про те, що 31-річний француз, бурхливо поскандалив з домочадцями в ніч на понеділок, 24-е січня, після чого, всупереч не дуже теплим погодним умовам, вигнав дружину з 4-річною дочкою просто на вулицю, і чим завершився цей бешкет, на своїй сторінці в соцмережі Facebook, інформує глава Національної поліції в Київській області, Андрій Небитов.

Місце злочину. Фото: скріншот facebook.com
Місце злочину. Фото: скріншот facebook.com

Зокрема, діяння відбувалося у Святопетровському, і спецпризначенці змушені були перейти до штурму будинку іноземця. Якась малоприємна суперечка з дружиною закінчилася тим, що чоловік прогнав дружину з малолітньою дитиною на мороз, а сам забарикадувався разом з другою 2-річною дочкою. Крім того, після прибуття правоохоронців хорошої розв'язки не очікувалося, француз дістав гвинтівку, і направив на поліціянтів.

Після цієї протидії почалася спецоперація, і, буквально протягом години, дитина опинилася в цілковитій безпеці, а бешкетник - в "браслетах". Але не це найцікавіше - при обшуку був виявлений додатковий арсенал: 14 балончиків із забороненим газом, трохи зброї, включаючи два арбалети.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За цей, так званий "домашній тероризм", який змогли зупинити тільки спільними зусиллями кримінальної поліції Київської області, спецпідрозділу "КОРД" і працівників Бучанського районного управління поліції, громадянину Франції загрожує до 15 років позбавлення волі, а можливо і довічний тюремний термін.

До слова, до цього на "Знай" писали про те, як можна істотно скоротити витрати на оплату квитанцій за постачання електроенергією.

Також раніше ми інформували про те, що, які області нашої країни потрапили в "червону" зону епідемічної небезпеки, починаючи з 24-го січня.

А до цього наш портал повідомляли про те, яке чимале релігійне свято випало на цей понеділок, 24-е січня.