В одній зі шкіл Японії стався курйозний інцидент. Чоловік через 40 років вирішив увірватися до навчального закладу, щоб повернути речі, які колись у нього забрав учитель. Про це пише soranews24.

Вчителі нерідко стикаються з тим, що учні приносять на заняття речі, яким в школі не місце. У деяких школах викладачі мають право навіть конфісковувати речі, які можуть відволікати від навчального процесу. Саме такий інцидент стався колись в середній школі містечка Мікаса в Північній префектурі Японії Хоккайдо. Ім'я школяра не розголошується, але позначимо його вигаданим ім'ям - Таро.

Скрін, відео YouTube школа
Скрін, відео YouTube школа

Так, у шкільні роки вчитель конфіскував речі, які Таро приніс до школи. Напевно, річ була дуже цінною для нього, оскільки через десятиліття він вирішив проникнути в школу в супроводі своєї обраниці і повернути втрачене. Шум у приміщенні почув один із співробітників школи, який викликав правоохоронців. Поліцейські прибули на місце події затримали парочку і були трохи шоковані, коли дізналися деталі їх вчинку.

Справа в тому, що Таро і його обраниця закінчили цю школу понад 40 років тому. Таро 63 роки, а його супутниці - 58 років. Що саме чоловік планував знайти в школі через десятиліття не вказується, проте він має намір знайти контакти свого вчителя, щоб той особисто повернув йому річ.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Школа. Фото: скрін youtube
Школа. Фото: скрін youtube

Варто відзначити, що вчинок пари був вельми необережний, адже вони могли офіційно звернеться в школу, щоб повернути необхідний предмет. Але як зазначили правоохоронці, порушники були в стані алкогольного сп'яніння, що і могло штовхнути їх на такий необдуманий крок.

Раніше повідомляли, Підлітки пограбували українця після того, як він не пустив їх щедрувати.

Як повідомляв Знай.ua, дівчина зняла труси і осквернила пам'ятник Степану Бандері у Львові.

Нагадаємо, що Арнольд Шварценеггер осоромився за допомогою для бездомних ветеранів.