Новорічні свята не пройшли безслідно не тільки для більшості людей, але і для тварин. У мережі показали кумедних броненосців, які набрали зайву вагу за свята і тепер змушені дотримуватися суворої постріздвяної дієти. Про це повідомляє bbcnews у соціальній мережі instagram.

Різдвяні свята це привід не тільки зібратися всією сім'єю за одним столом, але і добре поїсти. Зазвичай після декількох днів святкування люди проводять кілька місяців в спортзалі, щоб "відпрацювати" те, що відклалося на фігурі за цей період.

Броненосець. Фото: скрін youtube
Броненосець. Фото: скрін youtube

Складно уявити, що подібне може трапитися з представниками тваринного світу. Однак броненосців Петсі і Едді з парку Друзіллас в Англії спіткала саме така доля. Вони помітно переїли під час святкового періоду, тому співробітникам парку довелося піти на кардинальні заходи і посадити їх на сувору постріздвяну дієту.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Сестри, названі на честь персонажів британського ситкому "Абсолютно казково", пережили святковий період і тепер потребують поліпшеної дієти і режимі вправ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що експерти розповіли, як помітити прихований котячий біль.

Як повідомляв " Знай.ua", фахівці розповіли, як правильно підібрати лоток, щоб кіт не "ходив" повз.

Знай.ua писав, українець врятував тяжкохворого лебедя від вірної загибелі: перебудував під нього будинок, виходив, як Сина, і відпустив на свободу.