Пандемія коронавірусу (COVID-19) висить над усім світом вже два роки - адже критичною ситуація почала бути десь у січні-лютому. З того моменту почалися перші локдауни, заборони перельотів між державами і рекомендації - іноді прямі обов'язки - носити Засоби захисту у вигляді масок, рукавичок.

Скандали, пов'язані з людьми, які не бажають носити маски - вже буденність, але коли виникають - завжди швидко поширюються по інтернету.

Українці в громадському транспорті, фото: Знай.ua
Українці в громадському транспорті, фото: Знай.ua

У російському місті Орел пасажир маршрутки закотив скандал, так як навпроти сиділа жінка, яка вирішила приспустити маску. Він не тільки обматюкав її, але ще й завдав кілька ударів.

"Ти вийди! Тому що, я їду за правилами, а ти їдеш не за правилами. Мені поліцію викликати, щоб тебе покарали? І ось ще одна мерзота без маски! За*бись! Півмаршрутки мразей. І ще одна. Про Омікрон ніхто не чув, про Дельта-вірус ніхто не чув, про коронавірус ніхто не чув", - говорить розлючений пасажир.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Громадський транспорт, скріншот: Youtube
Громадський транспорт, скріншот: Youtube

Жінка почала принципово на нього дивитися, а якась інша пасажирка попросила водія втрутитися в ситуацію через те, що він розмовляє матом. Згодом його нерви не витримали, тому він почав бити тих, хто не в змозі підняти маску на 2-3 сантиметри.

Нагадаємо, жбурнув у касира банку сметани: розлючений покупець влаштував "цирк" в магазині через маску

Як повідомляв "Знай.ua", в літаку з Єгипту до Харкова величезний лисий пасажир курив і вередував: "Викидати нах*й, на висоті..."

Знай.ua писав, "Ти мені пред'яви, шо ти маєш": охоронці супермаркету навчили антимасочника літати, приземляючись обличчям у сніг