Вчені поділилися кадрами зрощеного схожого на близнюка істоти, яке неухильно синхронно рухається вперед, використовуючи свої шість ніг, після того, як його врятували туристи.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Туристи знайшли і врятували цю дивну рептилію на гарячих джерелах Памуккале, які внесені до Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Згідно з місцевими повідомленнями, вони тоді попередили захисників природи про цю істоту.

Малоймовірно, що ця черепаха могла вижити сама, так як їй було всього чотири тижні. Ця рідкісна тварина зараз знаходиться на біологічному факультеті Університету Памуккале, де дослідники вивчають цю істоту.

Вчені поділилися кадрами зрощеного схожого на близнюка істоти, яке неухильно синхронно рухається вперед, використовуючи свої шість ніг.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Черепашка-мутант
Черепашка-мутант

За словами доктора Ейюпа Баскале, викладача біологічного факультету Університету Памуккале, хоча у черепахи дві голови, у неї одна травна система і тільки одна точка виходу.

Дослідники вважають, що, більшість черепах можуть дожити до 150 років, така істота не змогла б виживати занадто довго.

Тепер у дослідницькій лабораторії вчені матимуть рідкісну можливість уважно вивчити таку унікальну істоту.

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали кішку з чотирма вухами, яка підкорила інтернет.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали жахливого мутанта теляти-свиню.

Також портал "Znaj" писав, у мережі показали неймовірного теляти-мутанта.