Американську журналістку із Західної Вірджинії Торі Йорги в прямому ефірі збив автомобіль, але вона встала і продовжила вести репортаж, як ні в чому не бувало.

Відео інциденту опублікував її колега американський журналіст Лі Кей Говардна своїй сторінці в Twitter.

На кадрах видно, як позашляховик збиває репортера телеканалу, після чого вона падає. Але, всього через кілька секунд Торі Йорги з телеканалу WSAZ піднімається і знову з'являється в кадрі, продовжуючи вести ефір. Дівчина обійшлася тільки переляком, про жодних травмах не повідомлялося. Після зіткнення вона навіть посміялася на камеру і заявила, що в повному порядку.

"О Боже! Мене тільки що збила машина, але я в порядку", - сказала кореспондент.

Відеоролик зібрав велику кількість переглядів і коментарів. Користувачів соцмережі захопила мужність і професіоналізм журналістки, але деякі все ж порадили їй змінити рід діяльності. Також коментаторів здивувала реакція телеведучого Тіма Ірра. За їхніми словами, після того, що сталося "у нього було таке обличчя, ніби він бачить щось подібне майже кожен день".

Нагадаємо, сучасний "Карлсон" вже 10 років живе на даху багатоповерхівки: побудував собі фазенду з городом

Як повідомляв Знай.uа, жінка з 65% опіків тіла на півроку залишилася одна з двома дітьми через роботу чоловіка: "Вірила, що не виживу без нього"

Також портал Знай.uа писав, що в Британії виявили унікальне кладовище автомобілів з минулого, такого ви ще не бачили: "Секретний сад"