Екс-голова екологічної інспекції Єгор Фірсов зовсім недавно показував українцям чорний сніг в Івано-Франківській області, що існує через Бурштинську ТЕС.
Але ж вона знаходиться в топі найгірших станцій в Європі, будучи найстарішою з них. Крім того, він ще й ділився знімками про наслідки зміни клімату в Кенії. Там люди просто борються за їжу і воду.

Клімат в Кенії, фото: Facebook
Клімат в Кенії, фото: Facebook

Але актуальною, на даному етапі, після Хрещення-є проблема забруднення навколишнього середовища сміттям. Всі люди занурювалися в ополонку, а екоактивіст Віктор Бучинський - вирішив у сміття.

"Вчора люди виставляли фото з Хрещення, красуючись собою. Фото реально Класні! Але під льодом і снігом - не видно того сміття, яке плаває в річках і озерах. Екоактивіст пірнув у сміттєву ополонку річки Боржава в Закарпатській області", - йдеться в публікації.

Віктор Бучинський, фото: Facebook
Віктор Бучинський, фото: Facebook

Єгор Фірсов заявив, що це, звичайно ж, не єдина річка в Україні, яка була повністю забита сміттям. У нашій країні їх десятки, тому він порекомендував людям придивитися, раптом десь вони побачать і свою пляшку, натякнувши, що все сміття потрібно викидати саме в смітники.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, однорічну дитину знайшли в під'їзді гуртожитку з ножовими пораненнями: повинен був бути з нянею

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали, як в США надходять з простроченими продуктами: "Віддаси бомжу торт, а він потім..."

Знай.ua писав, народила у ванній батьків і засунула в пакет: бездушна 18-річна мати викинула малюка в сміттєвий бак