Розлючені місцеві жителі отримали моральну травму після того, як стали свідками того, що жінка вийшла з машини тільки для того, щоб випорожнюватися серед білого дня посеред вулиці.

Вона була помічена близько 15:20, 13 січня коли використовувала Парквуд-авеню, Сканторп, де живуть діти і літні жителі, в якості туалету.

Жінка випорожнювалася посеред вулиці
Жінка випорожнювалася посеред вулиці

Одна мешканка була настільки приголомшена тим, що відбувається, що сфотографувала жінку, яка сиділа навпочіпки біля пасажирського сидіння автомобіля і базікала по мобільному телефону, повідомляє GrimsbyLive.

Стверджується, що фекалії були залишені на виду на вулиці з одягненою зверху маскою.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Жінка напаскудила посеред вулиці і підтерлася маскою
Жінка напаскудила посеред вулиці і підтерлася маскою

Жителі вулиці звернулися до Ради Північного Лінкольншира з проханням навести порядок.

Нікі Джонсон, який живе на вулиці, сказав Grimsby Live: "Я щиро засмучений всім цим, це безумство. Я вийшов з дому о 15:20 з парою друзів і побачив синю машину з відкритими дверима з боку пасажира, припарковану на парковці на розі, яка знаходиться прямо біля будинку престарілих Бріджуотер. Я сказав своєму другові:"Боже мій, у цієї жінки трусики спущені". Коли ми йшли до машини, вона натягнула штани і сіла назад в машину, і я помітив те, що можу описати, як гору людських какашек. Зверху була засунута медична маска для обличчя, перемазана фекаліями. Вона буквально просто дивилася на мене з машини, а я кричав: "Боже мій, вона тільки що какала на вулиці".

Жінка напаскудила посеред вулиці і підтерлася маскою
Жінка напаскудила посеред вулиці і підтерлася маскою

Джордж Мортімер, який живе на Бриджуотер-роуд, сказав: "Це просто огидно. Я вигулював свою собаку на полі позаду будинку престарілих Бріджуотер-Парк, коли побачив, як вона це робить. Мої очі почервоніли від гніву".

Нагадаємо, що 55-річну жінку невідомий зіштовхнув з перону під поїзд метро і втік: запам'ятайте це обличчя.

Раніше ми повідомляли, що п'яний викладач коледжу чіплявся до студенток: "Заміжня? Тоді м*нет по дружбі".