З Харківської області прийшли вельми сумні новини, які свідчать про дуже сумний стан інфраструктури у віддалених населених пунктах. Так, медикам швидкої допомоги довелося більше кілометра везти буквально на господарському візку.

Про це стало відомо завдяки скаргам бригади швидкої допомоги, і знімкам, які вони розмістили в соціальних мережах.

Візок для "швидкої", фото: Telegram
Візок для "швидкої", фото: Telegram

Бригада швидкої допомоги прямувала до пацієнта, проте службовий автомобіль через ожеледицю та погану дорогу не зміг подолати останній кілометр шляху.

Лікарям довелося йти близько тисячі метрів пішки до хворого. Прибувши на місце, медики встановили, що у чоловіка закритий перелом гомілковостопного суглоба, а також розтяжка зв'язок.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Візок для "швидкої", фото: Telegram
Візок для "швидкої", фото: Telegram

У сусідів пацієнта лікарі знайшли господарський візок, на якому довелося транспортувати чоловіка назад до службового автомобіля.

"Тепер у медиків в арсеналі є "швидкий візок", - з іронією написали автори публікації в місцевому пабліку в Telegram.

На опублікованих кадрах видно, що медики успішно довезли пацієнта з переломом на господарському візку, після чого чоловіка, ймовірно, доставили в медустанову для надання подальшої допомоги.

Раніше повідомляли, майже 200 постраждалих за добу: як у Харкові отримати компенсацію за травму через ожеледицю.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні хочуть ввести талони на їжу: радник Зеленського Олег Устенко розповів, як працюватимуть "продуктові чеки".

Знай.uа писав, таксист підрізав "швидку допомогу", але моментально отримав по заслугах: "Дивись, який м * дак, треба йому п * зди дати".