Стало відомо про інцидент з дівчинкою-підлітком, яка вирішила набити татуювання У першого зустрічного, щоб заощадити. Вже незабаром вона пошкодувала про це.

Відповідне відео з'явилося в TikTok, на її акаунті, де вона регулярно розповідає про своє життя.

Жінка вирішила згадати про те, як у віці 17 років набила невдалу татуювання у вигляді зірок. Заради економії грошей Христина довірила цю справу незнайомому чоловікові, який запропонував набити їй бажаний малюнок у своїй же спальні.

У ролику дівчина показала, яке татуювання хотіла отримати, а потім що вийшло в результаті.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Майстер завершив Христину в тому, що зможе зробити те ж саме за допомогою тату-машини. Але, як виявилося, все не так як хотілося. Зірки були на кілька розмірів більше, ніж передбачалося. Крім того, їх набили не тільки на хребті, як хотіла цього жінка, але і на лопатках.

"Мені просто здавалося, що моя шкіра рветься і рветься. Найбільше в житті я шкодую про це. Можливо, одного разу я їх приховаю, але пройшло вже 12 років", — підписала вона публікацію.

Ролик став вірусним, і за короткий проміжок часу набрав сотні тисяч переглядів.

З того часу пройшло вже 12 років, але дівчина так і не зважилася поки що її прибрати, або перебити чимось іншим, але, не заперечує того варіанту, що колись на це зважиться.

Нагадаємо, що дівчина віддалася в руки майстра-самоучки, а він перетворив її тату в щось неймовірне: ридала без зупинки

Як повідомлялося, аж очі почорніли: 61-річний "рогатий" чоловік має 278 пірсингів на своїх "причиндалах"

Знай.ua писав, хлопець забив татуюваннями 95% свого тіла і не збирається зупинятися: "Це відлякує жінок". Чоловік витратив майже 40 000 фунтів стерлінгів на зміну своєї зовнішності, зробивши зі свого тіла буквально одну велику татуювання