У МОЗ назвали 10 головних симптомів штаму "Омікрон": як заздалегідь здогадатися, що ви захворіли

Звіти на основі підтверджених випадків нового штаму свідчать, що у хворих "Омікроном" найчастіше спостерігають:

- нежить (73%)
- головний біль (67,5%)
- втома (63,5)
- чхання (60%)
- біль у горлі (59,6%)

Водночас не виявлено суттєвої відмінності від симптомів штаму "Дельта", який нині домінує в Україні. У разі зараження цим штамом, разом із зазначеними вище симптомами, також спостерігається кашель (43,5%), хрипкий голос (35,7%), озноб або тремтіння (30%), лихоманка (29,4%), втрата/спотворення нюху і/або смаку (23,7%) і т. д.

Скрін, відео YouTube Лікарня
Скрін, відео YouTube Лікарня

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Даша Астаф'єва дала головну пораду всім "Холостячкам" - Мішина і Огнєвіч допустили фатальну помилку: "Ніколи не терпіть..."

Відома українська ведуча і співачка Даша Астаф'єва не так давно розлучилася зі своїм хлопцем, і раптом вона вирішила розповісти, що робити, якщо у Вашому житті з'явився му*ак. Це все було в рамках однієї з програм шоумена Олексія Дурнєва на YouTube-каналі, а потім ще й на сторінці чоловіка в соціальній мережі TikTok.

"Нічого не терпіть. І ще не терпіть му*аків. Можна і повозитися, працюють професіонали " - каже неоднозначно Даша Астаф'єва.

Даша Астаф'єва, фото з instagram
Даша Астаф'єва, фото з instagram

70-річний Олег Газманов показав, як зараз виглядає його на 18 років молодша дружина: "Найкраща"

Нещодавно Газманов відправився у відпустку до моря зі своєю сім'єю. Тому співак вирішив порадувати шанувальників милим фото з дружиною Мариною. На опублікованому знімку Газманов позує ніжно обнявшись з дружиною і посміхаючись в камеру. Для відпочинку біля моря він надів білу сорочку з зеленим принтом і ланцюжок з кулоном. Його дружина Марина вибрала розкішну зелену сукню, яку доповнила масивними сережками.

"І не треба говорити зайвих слів. Для мене ти краще за всіх на світі. Клятви-це просто слова. А слова-це просто вітер", - так Олег Газманов підписав фото з дружиною.

Олег Газманов, фото: instagram
Олег Газманов, фото: instagram

Ось чому її так боїться Оля Полякова: Тіна Кароль зізналася, які відчайдушні вчинки здійснювала у своєму житті

За словами Тіни Кароль, якщо у вас в мріях домогтися певних цілей, то не потрібно соромитися виділятися, і необхідно бути не схожим на інших. Навіть якщо це нелогічно, і дуже наполегливо.

"Рано чи пізно ваш результат покаже всім навколо, що ви знали, чого хочете, і йшли до цього результату. Хоча я вірю в те, що "я знаю, що нічого не знаю". Взагалі в цілому, що ми знаємо " - каже співачка.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Штрафи і покарання - онлайн: після скорочення професій для обліку в ЗСУ українкам дали час на підготовку

З'явилася інформація, що список професій жінок, які підпадають під військовий облік, повинні скоротити. Дане доручення дав глава Української держави Володимир Зеленський у відповідь на петицію про скасування цієї процедури для жінок, яка набрала вже понад 37 тисяч голосів.

Процедуру постановки на облік чекають зміни, а ще – діджиталізація. Проходження медкомісії і систему покарань за несвоєчасну постановку на облік планують зробити онлайн, щоб фізична присутність людини для цього було не потрібно.

Жінки в ЗСУ, фото: ukrinform
Жінки в ЗСУ, фото: ukrinform