У Сочі сноубордист дивом вижив після того, як йому в голову влетіла лижа, що котилася 700 метрів зі схилу. Про це повідомляє портал kp.ru.

Подію записав на свій смартфон випадковий свідок, який знаходився за межами гірськолижної траси. На кадрах можна побачити, як один з відпочивальників втратив лижу, яка покотилася з величезного схилу і вдарила по голові сидить спиною сноубордиста. Останній сидів без шолома, що було неймовірно небезпечно.

гірськолижний курорт, скріншот із відео
гірськолижний курорт, скріншот із відео

"Звичайно, в такій ситуації потрібно якомога голосніше кричати, щоб людина хоч якось озирнувся, і, можливо, встиг би від'їхати від лижі що летить. Але все сталося миттєво, і люди просто не встигли збагнути", - повідомляють очевидці в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На щастя, удар пройшов по дотичній і лише зачепив голову чоловіка. Як повідомив сам потерпілий, з ним все гаразд. Чоловік додав, що засвоїв урок і не вийде на гірськолижну трасу без шолома.

Гірсько-лижний курорт, Кайсери - фото ski-atlas
Гірсько-лижний курорт, Кайсери - фото ski-atlas

Як повідомляв Знай.uа, удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою.

Також ми повідомляли, що багатотонна фура відправила під воду понтонний міст: два села залишилися без жодного сполучення. Під Миколаєвом, в Пересадовке сталася аварія. Там фура втопила понтонний міст. Відомо, що вантажівка не змогла переїхати через міст і відправила його під воду.

Крім цього, портал Знай.uа повідомляв, що у Харкові водій не пропустив швидку з мигалкою, питання життя і смерті. Бригада ЕМД здійснювала екстрену госпіталізацію хворого з травмою голови, рухаючись з включеними звуковими і світловими сигналами