У Харкові водія автомобіля "Лексус" підозрюють у тому, що він не поступився місцем на дорозі швидкої допомоги. Про це написали в співтоваристві "ХС. Харків" у соцмережах.

"Бригада ЕМД здійснювала екстрену госпіталізацію хворого з травмою голови, рухаючись з включеними звуковими і світловими сигналами", - пишуть автори повідомлення.

Харків'яни не на жарт розлютилися, подивившись ролик.

"Таким бумерангом нехай повертається все", "Навіть оленем назвати складно", "Дід за кермом брички?", "Ну, зупиниться і висловити своє фе водій зміг...", "Водила швидкої ще й підрізав«, "А особистості на Лексусі штраф в 510 грн смішним здасться", "Я б за таке водійське на місці анулював«, "Тих, хто не пропускає швидку, однозначно наздожене карма«, "Тут блін швидка їде, на узбіччя залазиш, на сніг, навіть буває, дряпаєш машину", - обурюються українці.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Однак не всі повірили в Достовірність ролика.

«А нікого не бентежить, що на дорозі ніхто не пропускає швидку? Жодна машина не змістилася вправо? Таке враження, що швидку ніхто не бачить і не чує ... може, звук наклали на відео зверху?» ,- відзначають уважні глядачі.

Нагадаємо, у Харкові встановлять 1000 "розумних камер" на дорогах: як вони працюватимуть і що зміниться для водіїв. Пристрої цілодобово фіксуватимуть перевищення швидкості, проїзд на червоне світло, а також перетин суцільної лінії

Також Знай писав, траса державного значення покрилася місячними кратерами-"будували до Євро-2012, тепер латають ямки".

Раніше повідомляв Знай, багатотонна фура відправила під воду понтонний міст: два села залишилися без жодного сполучення.