18 січня в Україні очікується холодна і вітряна погода. Про це повідомила Наталія Діденко на своїй офіційній Фейсбук-сторінці.

Завтра в Україні вітер сягатиме 15-22 метрів за секунду. На дорогах очікується ожеледь.

Сніг у Києві, фото: Unian
Сніг у Києві, фото: Unian

"Температура повітря протягом дня коливатиметься в межах-1-6 градусів, на півдні та на крайньому заході України близько нуля. Сніг випадатиме -періодично, місцями. Так що погода все ж буде трохи схожа на водохресну. ",- повідомила Наталка Діденко.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

У Києві на Другий Святвечір і Водохреща очікується мороз-температура вдень -2-4 градуси. Сніг у столиці також буде, проте не більшим і чергуватиметься з проясненнями.

Снігоприбиральна машина. Фото: Вікіпедія
Снігоприбиральна машина. Фото: Вікіпедія
Снігоприбиральна машина. Фото: Вікіпедія

Також Наталка Діденко попереджає киян, бо в якісь моменти він буде досягати понад п'ятнадцять метрів в секунду. Даний прогноз порівняємо зі штормовим попередженням.

Як повідомляв Знай.uа, удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою.

Також Знай писав, у Києві через снігопад заборонять в'їзд машин: на столицю насувається сильна хуртовина. У Києві очікується снігопад, тому вводять певні обмеження

Раніше повідомляв Знай, вітер вщухне, але ненадовго: синоптик Наталка Діденко спрогнозувала погоду на вихідні після Старого Нового року