У вівторок, 18 січня, в Україні переважатиме похмура і сніжна погода. Опади, хоч і незначні, очікуються практично на всій території країни. Сухо буде лише в південних і місцями західних областях. При цьому температура повітря прогнозується досить низька, вночі особливо холодно.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від 0 до -2 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -2 до -6 градусів.

У центральних областях температура вдень від 0 до -4 градусів, вночі – від -2 до -5 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від -1 до -4, вночі – від -4 до -6 градусів.

У східних регіонах – вдень від 0 до -3, вночі – від -1 до -4. На півдні температура повітря - від + 2 до -1 градусів вдень, нічна – до -3 градусів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Погода на 18 січня, фото Укргідрометцентр
Погода на 18 січня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 18 січня в Україні

18 січня відзначається Водохресний святвечір, переддень Богоявлення. Цього дня дотримуються суворого посту, тому переддень Богоявлення називають ще Голодною кутею. Якщо цього дня заметіль, сніг і поземка — бути хорошому врожаю. Якщо зоряна ніч на Водохрещу — буде врожай ягід, гороху і хліба. Сильні південні вітри 18 січня передвіщають грозове літо, а заметіль на Водохрещу приносить заметіль на Масницю. Повний місяць цього дня обіцяє великий розлив річок навесні.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною