Чоловік був вражений, виявивши лист, написаний ним більше 40 років тому, в якому містилося безліч точних прогнозів.

18-річний письменник Кевін Вільямсон зробив кілька прогнозів на майбутнє в 1979 році, які виявилися дуже близькими до істини.

60-річний чоловік розмістив зображення листа, який він написав 26 листопада 1979 року, в Твіттері , показуючи, що воно прийшло в конверті із зазначенням відкрити його 1 січня 2000 року.

Нарешті, відкривши його з запізненням на 21 рік, виявляється, що молодший містер Вільямсон був ближчим до реальності, ніж він міг подумати.

Охоплюючи теми від музики до футболу, він написав: "Під час написання цього я сиджу в спальні своїх розкопок і слухаю шоу Кіда Дженсена на Radio 1 . Я вирішив написати це, тому що мені цікаво дізнатися, що я думав про цей час, коли читав це в 2000 році"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Лист мав бути розкритий 1 січня 2000 р
Лист мав бути розкритий 1 січня 2000 р

"Що стосується футболу, чи зламають "Селтік" і "Рейнджерс" свою монополію на шотландський футбол? Чи пам'ятають люди Джорджа Беста (я побачу, як він зіграє свій перший домашній матч за «Хібс» в ці вихідні), Кенні Далгліша (найрезультативнішого футболіста Шотландії) і блискучого Енді Річі з «Мортона». Я передбачаю, що Річі, який на цьому тижні вперше зіграв за збірну у складі збірної до 21 року, стане легендою футболу. Він справжній геній. Чи коли-небудь Шотландія виграє Чемпіонат світу - я сумніваюся в цьому, побачивши аргентинську катастрофу. Я не думаю, що Шотландія створена для того, щоб стати чемпіонами світу, хоча я можу тільки сподіватися".

Чемпіонат світу з футболу в Катарі повинен пройти з 21 листопада по 18 грудня 2022 року
Чемпіонат світу з футболу в Катарі повинен пройти з 21 листопада по 18 грудня 2022 року

І Бест, і Далгліш сьогодні вважаються футбольними легендами, а Енді Річі став героєм Грінока Мортона, забивши 100 голів у чемпіонаті в 213 матчах, але так і не завоював світову популярність, як дві інші ікони футболу.

Він також задався питанням, чи перевищать футбольні трансфери "смішні 1,5 мільйона фунтів стерлінгів, сплачені за Енді Грея з вовків".

Він передбачив, що до 2000 року вони досягнуть 20 мільйонів фунтів стерлінгів.

Пан Вільямсон був майже правий, оскільки в тому році "Барселона "продала Луїша Фігу" Реалу " за 37 мільйонів фунтів стерлінгів.

Луїш Фігу
Луїш Фігу

У галузі музики він роздумував, чи будуть люди пам'ятати "блискучу коротку, але впливову кар'єру Sex Pistols до моменту смерті Сіда Вішеса", що вони і зробили.

Йому також було цікаво, що стане з такими групами, як The Clash, The Jam, Blondie, Wire, Human League, PIL, Souxsie and the Banshees, Skids, Specials, Undertones, Stranglers, Elvis Costello і XTC.

І, нарешті, він поставив під сумнів майбутнє космічних подорожей.

"Чи будуть космічні подорожі значно розвиватися, і чи будемо ми (Земля) контактувати з прибульцями з космосу?" - запитав він.

Ілон Маск
Ілон Маск

Лист викликав бурхливу реакцію в Твіттері, деякі закликали перетворити його в серіал Netflix.