У мережі останні дні досить популярна картинка, з якою дуже сильно сміються багато українців.

Її знайшли на одному з сайтів Московської міської ритуальної служби. Там продається дуже дорогий, елітний труну під назвою "Патріот". Ціна за один такий екземпляр - десь 200 тисяч гривень (571 200 рублів). Підвищує настрій ця інформація тому, що країна виробник, як зазначено - Україна.

Закопав труну, фото: скріншот
Закопав труну, фото: скріншот

Труни "Патріот" мають російську символіку і продаються на території Російської Федерації. Вони двокришкові, з цінних порід дерева - відомо, що такі екземпляри роблять з таких порід, як вільха рожева, Тополя, ясен і сосна. На додаток до всього цього, ручки - на бронзових кріпленнях, а на колонах - сусальне золото. "Патріот" позиціонують, як елітний імпортний товар.

У цих трунах ще використовується італійський постільний оксамит.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Це просто бізнес. Ми робимо і замовника, і товар", "Верещу разом з вами", "Просто ідеально", "З Черкас, до речі", "Iнтелектуально", "Груз 200", "Це просто шедевр", - пишуть користувачі в коментарях.

@hanniemaymusic

😅😅 #українськийтікток #укртікток #українськийконтент #росія #росіяворог #росіяокупант #патріот

♬ original sound - Tyler

Нагадаємо, тіло 25-річної блогерки без дозволу перетворили на гумову ляльку для чоловіків - навіть назвали її ім'ям

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні запропонували ідею безкоштовного поховання для пенсіонерів та молоді до 20 років

Знай.ua писав, 170 тисяч або в'язниця: як в Україні карають за липові сертифікати про вакцинацію