З Харківської області прийшли новини, які ще раз доводять той факт, що після покупки фруктів і овочів в магазині, їх необхідно обов'язково ретельно промити. Саме так - щоразу необхідно мити, і ви в цьому зараз переконаєтеся.

У невеликому містечку Пісочино співробітниця місцевого супермаркету у взутті залізла прямо на прилавок з продуктами - ось такий "фреш-перфоманс".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

Продавщиця залізла у взутті на прилавок, фото: Telegram
Продавщиця залізла у взутті на прилавок, фото: Telegram

З опублікованого відео можна помітити, що спочатку продавці стають на полицю в брудному взутті (хоча існує спеціальна підставка), а потім обов'язково падають на плоди, збираючи всі мікроби і бруд. Йдеться про магазин під назвою "Чудо-маркет".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Продавщиця залізла у взутті на прилавок, фото: Telegram
Продавщиця залізла у взутті на прилавок, фото: Telegram

Також варто нагадати нашим читачам, що на українські продуктові магазини систематично скаржаться прості громадяни. Незалежно від міста, претензії ідентичні: недбалість персоналу, бруд і неуважність, а також таргани і мурахи. Продукція, яка реалізується на полицях українських маркетів також залишає бажати кращого.

Цього разу подія трапилася у Львові. Дівчина опублікувала кілька фотографій, на яких показала куплені банани. Якщо подивитися на них незамутненим поглядом, то здається що ці фрукти гнилі.

Раніше повідомляли, українцям впарюють звичайні яйця під виглядом "дорогих" - платимо за упаковку: "Мутять чорти знову".

Як повідомляв Знай.uа, українці замовили святкове олів'є, але отримали щось дивне: плаває в майонезі і волосина в подарунок.

Знай.uа писав, українка купила в супермаркеті банан з дивними плямами: невідома інфекція з тропічної країни.