Відомий український педіатр Євген Комаровський часто дає поради батькам щодо виховання, лікування або догляду за дітьми. До його думок прислуховується, як старше покоління, так і молодь.


Цього разу на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на нього підписано 9.4 мільйона осіб, він розповів, що може стати причиною, аби звернутися за допомогою до лікаря.
Так, за словами відомого педіатра існує кілька способів визначити, чи потрібно звертатися за допомогою до лікаря. Наприклад, це може бути відсутність покращення на четвертий день ГРЗ, або ж висока температура тіла на сьомий день хвороби.

Євген Комаровський, скріншот: Youtube
Євген Комаровський, скріншот: Youtube

"Відсутність покращення на четвертий день ГРЗ й температура тіла вище нормальної на сьомий день - однозначно привід для зустрічі з лікарем", - зазначив Євген Комаровський.

До слова, раніше доктор Комаровський розповів, при яких захворюваннях можна гуляти на вулиці. За його словами, не можна гуляти, в період гострих інфекційних хвороб, коли висока температура, слабкість, біль. Також не потрібно гуляти, коли лікар прописав строгий постільний режим, наприклад при дифтерії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще