Не протрималася і місяця: відремонтована за мільярд гривень дорога зіпсувалася в рекордні терміни

На нещодавно відремонтованій частині кільцевої дороги почали з'являтися нові ями. У середині грудня 2021 року оновлену дорогу відкрили для проїзду, а за три тижні покриття почало псуватися. Наприкінці минулого року в столиці відкрили автосполучення по новій ділянці великої кільцевої дороги - від вулиці Богатирської до вулиці Сім'ї Кульженків з транспортною розв'язкою на різних рівнях.

Фото:" джедаї " дороги
Фото:" джедаї " дороги

Три свята 14 січня: що Категорично забороняється на Василя Великого, Обрізання Господнє і старий Новий Рік

У п'ятницю, 14 січня 2022 року, українці відзначають цілих три свята - неофіційних, без державних вихідних, але досить важливих у загальній свідомості віруючих і простих громадян. Відзначаються день Василя Великого, Обрізання Господнє і, звичайно ж, (Старий) Новий Рік. Через це, в цю п'ятницю дуже багато речей заборонено.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Церква, фото: Facebook
Церква, фото: Facebook

Не борщ, а "борщ": Українка заступилася за шкільне меню Клопотенка і пояснила, чим годували в СРСР

Нагадаємо нашим читачам, що відомий український кухар Євген Клопотенко нещодавно ще раз розповів, чим годуватимуть дітей у школах та садочках. На це багато українських батьків почали активно висловлювати своє невдоволення.

Євген Клопотенко, скріншот: Instagram
Євген Клопотенко, скріншот: Instagram

Тепла ванна, алкоголь і розтирання: що можна і чого не варто робити при обмороженні-поради рятувальників

В Україні залютував січень! Саме час витягати дублянки, шапки і теплі черевики. тривале перебування на морозі першими відчувають кровоносні судини кінцівок, мерзнуть пальці рук, ніг і відкриті частини тіла: ніс, лоб, підборіддя, щоки. По можливості не варто довго затримуватися на холоді, потрібно одягатися в теплу зручний одяг і взуття.

Скрін, відео YouTube швидка допомога
Скрін, відео YouTube швидка допомога

Вдова Михайла Задорнова розкрила справжню причину загибелі гумориста: травма голови або фатальний збіг?

Михайло Задорнов пішов з життя в листопаді 2017-го через злоякісну пухлину мозку, яку йому діагностували роком раніше. Олена робила все можливе, щоб врятувати чоловіка. "Він розумів, що з ним відбувається щось серйозне,-згадала Бомбіна. - Справа в тому, що за півроку до цього Михайло познайомився з Дмитром Хворостовським. Мені запам'яталося, як вони обговорювали, як необхідно піклуватися про здоров'я і яку музику повинна слухати... вода. Михайло вірив, що вода запам'ятовує інформацію".

Михайло Задорнов, фото: Instagram
Михайло Задорнов, фото: Instagram