У соціальній мережі Facebook з'явилася публікація від директора маленької сільської школи Володимира Алексєєва.
Він розповів, що його зарплата нараховується з державного бюджету. Батьківські податки не мають ніякого відношення до нього. Тим більше, з його виплати вираховують податок, як з будь-якого офіційно працевлаштованого українця.

Діти в школі, osvitoria
Діти в школі, osvitoria

"Я майже 6 років навчався, віддав багато сил і грошей, щоб отримати диплом (не купити. Магістратура не безкоштовна). Починав із зарплати, про яку соромно навіть згадувати. Починав з найнижчих сходинок. Пройшов складний і довгий шлях зростання і професійного становлення. На сьогодні я автор кількох крутих інноваційних освітніх книг, автор унікальних вебінарів з підвищення кваліфікації, спікер безлічі заходів по всій Україні, автор сотень статей як на сторінках паперових журналів, так і на електронних ресурсах", - написав чоловік у публікації.

Після цього, він нагадав ще про декілька особистих досягнень - йому вдалося поділитися досвідом на сцені оперного театру перед тисячною аудиторією, а ще в різних телепередачах. Рух по кар'єрних сходах йшов цілеспрямовано, поки Володимир працював на декількох роботах. І це лише крапля в його життєвому шляху.

Діти в школі, osvitoria
Діти в школі, osvitoria

Зараз він керує кращою школою в світі, з ним уклали контракт, він не отримує заробітну плату тільки через те, що батьки платять податки в бюджет. Тому важливо, за його словами, не маніпулювати, стверджуючи, що педагоги живуть за рахунок батьків. І згодом він поставив дуже хороше, але риторичне питання - чи утримує він тих, кому платять з державного бюджету? Відповідь негативна. Тому батькам, на його думку, не потрібно маніпулювати і говорити, що саме за їх рахунок викладачі і живуть.

Нагадаємо, вставати або не вставати? Відомий педагог Віктор Громовий пояснив, яких "маразмів" варто позбутися в школі

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", 22-річна вчителька кинула роботу, щоб заробляти 6 мільйонів гривень задоволенням себе: "Можу 15 разів за ніч"

Знай.ua писав, діти не беруться з капусти і їх не приносить лелека: як в українських школах розповідають "про це"