Добігає кінця другий тиждень нового 2022 року — всі свята підійшли до кінця, холоди поступово йдуть після невеликого удару по непідготовленим українцям, а ми готові ознайомити вас з прогнозом погоди на п'ятницю, 14 число.
Всі, ймовірно, запам'ятали, яким несподіваним може бути мороз, якщо до великих "мінусів" ще додати і сильний вітер. Адже навіть рукавички, шапки і капюшони не завжди рятували, чого не скажеш про підштаники, кілька пар шкарпеток та інше.

Погода, фото Знай
Погода, фото Знай

Відомий синоптик Наталка Діденко трохи висловилася про те, якою буде ця п'ятниця.

"Сильний західний, північно-західний вітер зі штормовими поривами до 15-22, місцями до 25-27 метрів в секунду. На високогір'ї Карпат може бути і більше. Опади у вигляді мокрого снігу з переходом в дощ. На сході, південному сході та в Криму-переважно сніг. Найближчої ночі ще поморозить східну частину. Однак вдень, нагадую, всюди потеплішає", - пише вона.

У п'ятницю, 14 січня 2022 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — 0℃ ...+5℃ вдень і -13℃ ...+2℃ вночі у всіх областях. Вітер на уровне 15-20 метрів в секунду (північно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +1℃ ...+3℃ вдень, вночі -2℃ ...0℃.

Погода в Україні на 14 січня, скріншот: Укргідрометцентр
Погода в Україні на 14 січня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, щедрування, хрещення і старий Новий Рік: календар і ритуали всіх різдвяних свят з 7 по 19 січня

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", харківський "супермен" зупинив автобус голими руками, ледь не потрапив під колеса - "Жека, відійди звідти!"

Знай.ua писав, зима закінчиться ще в січні? Українські бабаки-віщуни Марічка і Мишка здивували передчасним "прогнозом"