Національний банк України опублікував курс валют на п'ятницю, 14 січня.

Поступово добігає кінця другий тиждень 2022 року. Новий рік, велике свято Різдво Христове - пройшли, зараз - традиційний, але неофіційний (Старий) Новий Рік. Проте, вихідного немає, українці перебувають під впливом буденності, так що ми відразу ж перейдемо до світових валют, які, звичайно ж, не могли не змінитися перед вихідними і розчарувати нас різкими стрибками перед гривнею.
Долар США змінився, подорожчав, на три копійки. У четвер його ціна становила - 27,7073, а зараз - 27,7372. Зараз експерти заявляють, що через негативну серію новин після зустрічі в Брюсселі, гривня продовжила логічне зниження. Бо зараз геополітика у всю володіє ринком. Принаймні, найближчим часом так буде. Скоро вартість долара зросте до 28 грн за 1 одиницю, якщо не з'явиться хоч якась інформація про прогрес у переговорах.
Головна європейська валюта катастрофічно піднялася. У четвер євро був вартістю - 31,4796, а в п'ятницю - 31,7813. Польський злотий i російський рубль 14 січня йдуть — 7,0089 грн і 3,6696 грн, відповідно.

Офіційні курси валют Нацбанку на 14 січня встановлені на такому рівні (по відношенню до котирувань на понеділок):

100 доларів США - 2773,72 гривень (+2,99 грн).

100 євро - 3178,13 гривень (+30,17 грн).

Курс валют на 14 січня, скріншот: НБУ
Курс валют на 14 січня, скріншот: НБУ

Нагадаємо, українцям печиво "вушка" за ціною червоної ікри: "Ви що, хворі на голову?"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", українцям доведеться викласти не одну "копієчку" при покупці авто: до ціни додається відсоток

Знай.ua писав, листоноша бішон фрізе у крихітній формі підробляє кур'єром і запалює серця: такої милоти ви давно не бачили