7 січня школярі під Новосибірськом знайшли коробку з-під яєць з дитиною. Про це повідомляє портал ngs24.ru.

Подія трапилася в селі Соснівка. Шоковані школярі спробували зловити машину, але ніхто не зупинявся, тоді один з них подзвонив батькам, які схопили перші-ліпші під руки ковдри і помчали за дитиною. Це не дивно, адже погода на вулиці була двадцять градусів морозу.

На цей час дівчинку доставили в лікарню, а слідчі шукають матір дитини. Правоохоронцями було порушено кримінальну справу за фактом вбивства новонародженого ситуацію прокоментував голова Держдуми Володимир Володін у своєму телеграм, заявивши що батьки новонародженого немовляти-нелюди.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Батьки одного з підлітків Анна і Дмитро Литвинови збираються стати прийомними батьками малятка. Кажуть, що вони завжди мріяли про дочку.

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.