У маршрутці Івано-Франківської області виросли гриби. Про це повідомляє телеграм-портал всевидюче око.

Як відомо, з нового року в ряді маршруток піднімається вартість перевезень. Десь проїзд піднявся до восьми гривень, а десь до чотирнадцяти гривень за квиток.

Місцеві чиновники намагаються це пояснити необхідність і обіцяють, що дана ситуація повинна спричинити за собою поліпшення якості перевезень.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак українці сумніваються. Зокрема, в місті Калуш Івано-Франківської області помітили в салоні маршрутки гриби.

"Грибники на місці? У Калуші в салоні маршрутки виросли гриби. При цьому з 1 січня ціна проїзду зросла до 8 грн, як у Києві", - повідомляє телеграм-портал всевидюче око.

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"9-10 середній проїзд маршруткою в Харкові"; " схожі на гливи Скоро в маршрутках очікують ягоди, і виводок кабанів!; "ПФ 8. У Запоріжжі до 14 в січні піднімають"; "так норм, за 8 гривень і покатався і грибів на халяву взяти можна", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що школярі підпалили будинок вчителя заради переглядів в TikTok-згорілих лазні і сараю було недостатньо

Також портал Знай.ua писав, що протести в Казахстані: мітингувальники підпалили будівлю президента, еліта вилетіла з країни приватними рейсами.

Також портал Знай.ua писав, що маршрутка врізалася в тролейбус і загорілася з пасажирами всередині: вогонь знищив майже все