Продавщиця секс-шопу зуміла даль гідну відсіч невдалому грабіжникові, який спробував обчистити її касу. Відео невдалого нападу потрапило в соцмережі.

Як повідомляється, інцидент стався в Росії - в місті Воскресенську, під Москвою.

Чоловік в масці нагрянув в магазин для дорослих, але недостатньо дохідливо натякнув про свої мотиви продавщиці, тому та спокійно почала розповідати йому про асортимент.

Коли грабіжник все-таки пояснив, за чим прийшов в магазин з дорослими іграшками, продавець-консультант не злякалася і кинулася на зловмисника.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Такого нахабний розбійник ніяк не очікував.

Між учасниками інциденту зав'язалася невелика бійка, проте впоратися самостійно з нападником у продавщиці не вийшло. Вона кинулася на вулицю за допомогою, грабіжник побіг за нею.

Спіймати невдалого злочинця допомогли правоохоронці. Грабіжник все заперечує, проте за напад на магазин йому загрожує до восьми років в'язниці і штраф у розмірі до 500 тисяч рублів.

Раніше повідомляли, українець підпалив себе побачивши поліцейських, які приїхали захищати його дружину: не давав підійти.

Як повідомляв Знай.uа, жорстока підстава: несамовита історія про невинного чоловіка, який провів за гратами 37 років.

Знай.uа писав, українським правоохоронцям піднімуть зарплати вже в січні: глава Нацполіції ігор Клименко зробив заяву.