Шістнадцять дітей отруїлися хлором в аквапарку про це повідомляє центр громадського здоров'я.

Подія трапилася в смт Легичі Хмельницької області. Діти прибули з смт Турбів Вінницької області разом з 34 дорослими до місцевого аквапарку. У якийсь момент діти відчули ознаки отруєння

Басейн, скріншот із відео
Басейн, скріншот із відео

"всі вони отримали медичну допомогу у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні, після чого 13 дітей вирушили додому, ще 3 дітей були госпіталізовані в педіатричне відділення та відділення анестезіології та інтенсивної терапії", - повідомляє прес-служба Центру громадського здоров'я.

Коридор лікарні. Фото: Аргументи і факти
Коридор лікарні. Фото: Аргументи і факти
Коридор лікарні. Фото: Аргументи і факти

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дослідники з Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб повідомляють, що причина отруєння - зайвий час перебування в приміщеннях з речовинами з дезінфекції. Справа в тому, що діти там були вісім годин.

Всю інформацію надали центру контролю та профілактики хвороб у Хмельницькій області та продовольчої служби. Передбачається, що вони почнуть розслідування.

Раніше повідомляли, чоловік хотів запустити феєрверк зі своїх штанів, але щось пішло не так: отримав серйозні травми.

Як повідомляв Знай.иа, Єгипет не останній? Найспекотніший куточок світу потонув у снігових заметах, такої аномалії не бачили багато років.

Знай.иа писав, це новорічне диво? Десятки українців застрягли в Єгипті, людей виганяють з готелю-навіть крики не допомагають.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе