Катерина була доволі успішним співробітником банку, однак вже чотири роки служить в Збройних Силах України. Зараз вона забезпечує безперебійним зв’язком підрозділ, в якому проходить службу.
Про це повідомили на фейсбук-сторінці "Операції об'єднаних сил".
Катерина зізнається, що з самого дитинства була бешкетницею, тому банківська уніформа - білий комірець і спідниця-олівець не для неї.

"Все дитинство та юнацтво я була бешкетницею, тому, проживаючи доросле розмірене життя, постійно нудьгувала. Повне задоволення відчула саме тут – в армії. Люблю цю метушню і драйвовість", - посміхається військовослужбовиця морської піхоти ЗСУ.

Катерина, фото ООС
Катерина, фото ООС

За плечима Катерини курси у двох навчальних центрах ЗСУ та курси лідерства. Але зупинятися в кар’єрному зростанні вона не збирається. Військова мріє одягнути офіцерські погони.
Катерина має вже кілька дипломів. Свого часу вона закінчила музичну школу за класом скрипки, вступила до музичного вишу, але вже на іншу спеціальність – гобой. Згодом отримала ще одну освіту – бухгалтерську. Зараз вона навчається на юридичному факультеті, в майбутньому це відкриє їй шлях до офіцерського звання.

"Я взагалі звикла випробовувати себе – зможу чи ні? В армії однією з таких перевірок стала здача не берет морського піхотинця. Ніколи не думала, що зможу проявити таку силу волі – як моральну, так і фізичну. Маю право собою пишатися!", - каже Катерина.

Катерина зізнається, що за цілодобовими чергуваннями час минає непомітно, однак вона все ж безмежно сумує за доньками, які залишилися під опікою батьків. Жінка мріє, що незабаром запанує мир, і вона зможе служити Батьківщині і виховувати дітей, не їдучі надовго і далеко від них.
Зараз під час виконання бойового завдання в районі проведення ООС, жінку супроводжує її домашня улюблениця – кокер-спанієль Бонні. Саме вона є таким собі зв'язком між Катериною та дітьми, які залишилися вдома.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще