На офіційній сторінці пресслужби операції об'єднаних сил (ООС) в соціальній мережі Facebook діляться реакцією на все, що відбувається на Донбасі.
Там намагаються щодня розповідати історії воїнів ЗСУ, які ризикують власними життями заради існування мирних українців. Так черга дійшла і до морського піхотинця Андрія, який спочатку вів активний і цікавий спосіб життя до моменту, поки йому не довелося одягнути уніформу.

Фото: ООС
Фото: ООС

Чоловік навчався на гуманітарно-історичному факультеті, грав на сцені Бердянського народного драматичного театру, займався спортом, танцювальним мистецтвом, а також був військовим волонтером. Останнє і наштовхнуло Андрія на думку опинитися в лавах військовослужбовців.

"Під час навчання у вузі я брав активну участь у волонтерських акціях – ми збирали продукти для військових, плели маскувальні сітки. Але я постійно мав відчуття, що можу зробити більше для тих, хто і в спеку, і в холод захищають нашу Україну від війська агресора. Так поступово прийшов до рішення одягнути форму", - зізнався українець.

Фото: ООС
Фото: ООС

Він отримав диплом і відразу ж вирішив вступити до лав ЗСУ, повідомивши про це рідних, включаючи матір, яка хотіла його відрадити від цього кроку. Вона була і мамою, і татом, бо ріс Андрій без батька. Вже другий рік хлопець служить в морській піхоті і вважає цей рід військ елітним. Воїн мріє, коли повернеться до цивільного життя, втілити мрію і стати професійним актором, але поки плани лише на побудову військової кар'єри.

Нагадаємо, котики, песики, мавпи і пінгвіни: тварини, які стали військовими талісманами своїх країн

Як повідомляв "Знай.ua", на Житомирщині копа атакував дикий кабан - чоловік загинув на місці

Знай.ua писав, воїни ЗСУ знайшли віру в радість на Донбасі після запалення свічок: Різдво пройшло за сотні км від рідних домівок