Офіцер ЗСУ Руслан вже кілька місяців проходить службу в підрозділі механізованої бригади, щоб Україна завжди була під захистом від путінської агресії на Донбасі.
Хоча це рішення було раптовим, бо за рік до закінчення школи з другом домовився вступити в Національну Академію Сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного. Вони на власні очі бачили, наскільки сильний український народ на шляху до європейського майбутнього в 2013-2014 роках. Про це було розказано на офіційній сторінці пресслужби операції об'єднаних сил (ООС) в соціальній мережі Facebook.

Фото: ООС
Фото: ООС

"Хлопці досі підтримують дружні стосунки і обидва тепер стоять на захисті держави. Чотири роки навчання пролетіли непомітно. І ось уже поїзд несе Руслана на перше місце офіцерської служби... кілька тижнів, щоб прийняти посаду і знову - в дорогу. Тепер вже разом з бойовими товаришами, щоб виконувати бойові завдання на Донбасі", - йдеться в публікації.

Хоча спочатку він переживав через те, наскільки складно буде стати лідером, але все виявилося куди простіше. У його колективі ніхто не соромиться тих речей, яких не знають. Бо завжди можна запитати і надати один одному допомогу. Але були й випадки, коли військовослужбовці намагалися схитрувати і уникали фізичної праці, нібито за станом здоров'я. Тоді Руслан вчинив мудро - він заборонив іншим приставати до нього і порадив просто ігнорувати, тому незабаром він мовчки до них приєднався.

Фото: ООС
Фото: ООС

Коли їх підрозділ зайшов в сектор, через місяць, ворог протягом декількох годин "колотив" з міномета 120-мм калібру. Жертв вдалося уникнути, але злості і бажання помститися з'явилося надмірно багато.

Нагадаємо, в Новий Рік бойовики підступно обстрілювали позиції українських захисників на Донбасі: загинув боєць ЗСУ

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", сильні морози і хуртовини, хлопці помітні в окопах: як зустрічатимуть Новий рік українські герої на передовій

Знай.ua писав, "Був щуплим і лупооким, армія зробила з мене людину": українець з пташиним позивним "Сич" порівняв себе до і після ЗСУ