Погода в Україні не відзначиться опадами, однак доведеться утеплятися аби вберегтися від морозу та холодного арктичного повітря.
Про погоду на 12 січня розповіли на фейсбук-сторінці Українського гідромедцентру.
12 січня в Україні погоду визначатиме периферія антициклону Bernard, що розташувався на захід від нашої території. Саме через нього у більшості областей опадів очікуватися не буде.

Погода, фото Укргідрометцентр
Погода, фото Укргідрометцентр

Однак, продовжить надходити холодне арктичне повітря, через це морози дужчатимуть, а відповідно всім треба вдягатись тепліше. На всій території України також посилиться вітер, однак без штормових поривів.

Погода, фото Укргідрометцентр
Погода, фото Укргідрометцентр

"Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише на Луганщині, Донеччинні та в Криму вночі невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с", - сказано у повідомленні Укргідрометцентру.

Варто зауважити, що температура протягом доби буде 10-15° морозу, вночі на півночі до 18°, вдень на заході країни 4-9° морозу. У південно-східних та південних областях вночі 6-11°, а вдень 3-8° морозу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще