Наступні три дні в Україні очікуються мороз до -14, рясні сніги та ожеледиця. Про це повідомили у програмі «Факти ICTV».

Як зазначається, після рясного снігопаду, що позамітав дороги та міста, країну спіткала нова біда - ожеледь. Вулиці та автодороги вже перетворилися на ковзанки.

Наприклад, у Харкові до травмпунктів за добу потрапило вже понад півсотні жителів. Хоча з негодою боролося понад дві тисячі двірників та комунальників, а більшість доріжок посипані піском та сіллю, слизьких ділянок на вулицях досі чимало, скаржаться містяни.

Синоптики заздалегідь попереджали, що в Україну прийдуть снігопади, похолодання і ожеледиця. У деяких областях на найближчі три доби рятувальники оголосили штормове попередження.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вже 12, 13 та 14 січня буде дуже морозно, подекуди стовпчики термометрів опустяться до 14 градусів нижче нуля. Синоптики заспокоюють, що ближче до п'ятниці в Україні значно потепліє, але знову почнуться снігопади.

Сніг. Фото: Народна правда
Сніг. Фото: Народна правда
Сніг. Фото: Народна правда

Нагадаємо, погода в Україні поверне обіцяний сніг і зробить безкоштовний каток всюди.

Як повідомляв "Знай.ua", харківський "супермен" зупинив автобус голими руками, ледь не потрапив під колеса - "Жека, відійди звідти!"

Знай.ua писав, зима закінчиться ще в січні? Українські бабаки-віщуни Марічка і Мишка здивували передчасним "прогнозом"