У мережі виявили докази того, що ворожі війська перебувають на території України. І знайшлися вони, на подив, в додатку для знайомств Tinder.

Новий пост був опублікований на сторінці "Освітня асамблея" в соціальній мережі Facebook, де регулярно діляться новинами з України.

Британський військовий, який служить в Україні, поділився досить цікавою інформацією стосовно ворожих військ на території України.

Справа в тому, що українка сиділа в популярному додатку для знайомств, і раптом, їй попався молодий хлопець у військовій формі. Все б нічого, якби там не було символіки Російської Федерації. При тому, що недалеко від місця розташування Українки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"З високою ймовірністю, і на карті це зображено, "юний казанова з Московії" знаходиться на тимчасово окупованій території. Хтось скаже, що локацію в Tinder можна змінити, придбавши платну підписку на місяць від $9.99 на місяць. Але став би це робити спеціально російський окупант?"- йдеться в повідомленні під постом.

Російська агресія в Україні, фото: Facebook
Російська агресія в Україні, фото: Facebook

На кадрах, які прикріплені до публікації видно, що він дійсно знаходиться дуже поруч, в діапазоні 30 кілометрів.

Російська агресія в Україні, фото: Facebook
Російська агресія в Україні, фото: Facebook

Це в черговий раз доводить, що в Україні не громадянська війна, і тут дійсно замішана Російська Федерація, намагаючись відібрати окуповані території Донбасу, як це було практично вісім років тому з Кримським півостровом.

Російська агресія в Україні, фото: Facebook
Російська агресія в Україні, фото: Facebook

Нагадаємо, що воїни ЗСУ знайшли віру в радість на Донбасі після запалення свічок: Різдво пройшло за сотні км від рідних будинків

Раніше повідомлялося, що мОрський піхотинець був справжньою зіркою на сцені, але відправився на Донбас, щоб не брехати собі

Також, на Житомирщині копа атакував дикий кабан-чоловік загинув на місці