Володимир Зеленський привітав Леоніда Кравчука з днем народження. Відповідне звернення з'явилося на телеграм-порталі українського президента.

Перший глава держави Україна, а також голова української делегації Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі відзначає 88-річчя 10 січня.

На честь цього Володимир Зеленський звернувся до Леоніда Кравчука з теплими словами. Український президент повідомив, що іменинник - розумна і досвідчена людина.

Леонід Кравчук - фото з Фейсбук
Леонід Кравчук - фото з Фейсбук

"На долю Леоніда Кравчука випало керівництво державою в складні часи, коли Україна тільки ставала на ноги і здобувала незалежність. Під його керівництвом Україна заявила про себе у світі і була визнана міжнародною спільнотою", - зазначив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також український президент нагадав головування Леоніда Кравчука в Тристоронній контактній групі з укрегулювання ситуації на Донбасі.

Скріншот з відео, Володимир Зеленський
Скріншот з відео, Володимир Зеленський

"Тому я був вдячний, коли Леонід Макарович погодився очолити українську делегацію в Тристоронній контактній групі. Він багато зробив, щоб переговорний процес з мирного врегулювання просувався і Україна наближалася до відновлення територіальної цілісності, повернення своїх людей і територій", - повідомив він.

Раніше повідомляли, українці оцінили привітання Володимира Зеленського в новорічну ніч: "я це бачив у серіалі".

Як повідомляв Знай.иа, Міхаід Саакашвілі вперше зізнався, що у нього є 1,5-однорічна дочка: мамою виявилася не Єлизавета Ясько.

Знай.иа писав, гречка по 12 від Тищенка і " фак " від Лероса: чим запам'яталася Верховна Рада в 2021 році.