Всі ми пам'ятаємо жахливу історію, яка сталася в грудні, в Італії з 61-річною українкою.

Вона виявилася вбита 80-річним чоловіком Віто Канжіні. Чоловік напав на жінку серед ночі попри те, що прожив з нею 17 років у шлюбі. Причиною розправи послужила ревнощі.

Поліція Італії. Фото: OSCE
Поліція Італії. Фото: OSCE
Поліція Італії. Фото: OSCE

80-річний італієць завдав кілька ударів по українці в різні частини тіла, спокійно ліг спати після того, як вона загинула, а вранці пішов гуляти з собакою. Його цитують італійські ЗМІ, яким він розповів, що про вбивство зізнався своєму другові, той не повірив, тому згодом особисто зателефонував власнику ресторану, де працювала Наталя, і заявив про скоєний злочин.

Чоловік, за словами його адвоката, нібито готувався з нею помиритися, провести ніч, тому випив алкоголь і прийняв Віагру. Однак жінка відмовила йому, що і розлютило пенсіонера.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Загибла Наталя, фото: Однокласники
Загибла Наталя, фото: Однокласники

Але є і така інформація, що італієць був тверезим. Він ревнував її до власника ресторану і йому не подобалося, що вона працює допізна з 17:30 за місцевим часом.

"Вона пообіцяла йому, що звільниться звідти в кінці року, як тільки закінчиться контракт", - розповідає її син Сергій.

Зараз він готуй документи, щоб транспортувати тіло матері в Україну, що не вийшло зробити швидше через новорічні свята.

Нагадаємо, в Італії за запитом РФ затримали українського режисера, нібито він 8 років тому порушив закон: "Не допустити екстрадиції"

Як повідомляв "Знай.ua", італієць вбив свою дружину-українку за відмову в інтимі: не соромився про це говорити

Знай.ua писав, для українки заробітки в Італії закінчилися фатально: пенсіонер вистрілив у свою доглядальницю