Вікторія Федорчук з Попільнянської громади вже довгі роки знаходиться в полі зору телевізійних камер, так як з дитинства має інвалідність, що не заважає їй бути частиною зоряного суспільства.

Справа в тому, що вона створила благодійний фонд, працює волонтером і має важливу мету у своєму існуванні - донести до людей, що інвалідність зовсім не є вироком, бо завжди є шанс жити "на повну".

Вікторія Федорчук, фото: Facebook
Вікторія Федорчук, фото: Facebook

Вікторія народилася з важкою формою ДЦП, тому їй і не судилося вилікуватися і встати на ноги. Але вона завжди була пустотливою і відкритою дівчинкою. Якось вона розповідала, що не посоромилася і подзвонила на радіо в прямому ефірі. Так вона познайомилася з Вікторією Хмельницькою, через яку про неї дізналася Наталія Могилевська.

Зараз про Вікторії відомо, що вона дуже любити робити макіяж (їй дуже важливо красиво виглядати, за її ж словами), подорожувати по світу, знайомитися з новими людьми (артисти, меценати, політики). Хтось із них навіть подарував їй поїздку в Париж.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Вікторія Федорчук, скріншот: Facebook
Вікторія Федорчук, скріншот: Facebook

"Я подумала, що це сказано для телебачення. Але через кілька днів Андрій мені подзвонив і сказав: "Ну що, їдемо в Париж?", - зізнається Вікторія.

Нагадаємо, таксист підрізав "швидку допомогу", але моментально отримав по заслугах: "Дивись, який м*дак, треба йому п*зди дати"

Як повідомляв "Знай.ua", в окупованому Севастополі медсестра побила літнього українця на візку: "Ах ти старий..."

Знай.ua писав, хто з пенсіонерів отримає підвищені виплати з 2022 року: торкнеться далеко не всіх