Закінчився перший тиждень нового 2022 року, яка під кінець додала трохи зимової казки в декількох областях і позбулася її - в інших.
Десь було дуже тепло, сніг розтанув і зима на очах перетворилася на початок весни або теплий кінець осені. Але останні дні нагадали, що на дворі все ще січень, тому холоди можуть наступити коли завгодно. Навіть у Криму стало не так жарко, як було. Хоча там спостерігалося до +10℃.

Погода в Україні, скріншот: Youtube
Погода в Україні, скріншот: Youtube

Відомий синоптик Наталка Діденко трохи висловилася про те, яким буде вівторок, 11 січня.

"Прийдуть серйозні морози! Справжні! Ми ж хотіли і атмосфера прислухалася, та й не вперше, між іншим. Вітер буде переважно північний, поривчастий, некомфортний. Сніг можливий завтра в Карпатах, а сніг і мокрий сніг також пройдуть у східних областях. І все. Через похолодання зміцниться ожеледиця на дорогах і тротуарах - обережно!", - пише вона.

У вівторок, 11 січня 2022 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -6℃ ...+1℃ вдень і -7℃ ...+1℃ вночі у всіх областях. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (північного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько -4℃ ...-6℃ вдень, вночі -4℃ ...-6℃.

Прогноз погоди на 11 січня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 11 січня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, щедрування, хрещення і старий Новий Рік: календар і ритуали всіх різдвяних свят з 7 по 19 січня

Як повідомляв "Знай.ua", харківський "супермен" зупинив автобус голими руками, ледь не потрапив під колеса - "Жека, відійди звідти!"

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Знай.ua писав, зима закінчиться ще в січні? Українські бабаки-віщуни Марічка і Мишка здивували передчасним "прогнозом"