Жінка зазнала невдачі при покупці в Інтернеті після того, як плаття, яке вона купила, не зовсім відповідало її очікуванням. Про це пише 7Lifestyle.

Алікс купила приголомшливу міні - сукню зі спідницею з запахом на ASOS за 170 доларів, щоб надіти його напередодні Нового року. Але, примірявши вечірню сукню, вона опинилася в невдалому вбранні, яке було набагато більш відвертим, ніж те, яке вона замовила.

Вона поділилася відео в TikTok, що показує, як виглядає плаття на моделі, і як воно виглядає насправді. На відео Алікс одягнена в міні-сукню, а спідниця оголює плавки бікіні.

Покупниця побачила в цій дилемі забавну сторону, але зазначила, що прочитає відгуки, перш ніж купувати інший наряд онлайн.

@alixxrose

I feel like @Remi Jo doing a realistic ASOS haul #MyPlayoffPicks #haul #asos #winteroutfit #nyeoutfit #fyi#kwanzaa #areyounewhere #christmas #newyear

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
♬ original sound - Kneely_Knight

З тих пір її відео було переглянуто понад 279 тисяч разів, і багато хто пропонував Алікс перетворити «плаття» в блузку.

"Послухайте, додайте милі джинси з високою талією або чорні облягаючі штани і симпатичні туфлі на підборах — і це може спрацювати», - написав один з них.

Багато покупців, які купили таке ж плаття, погоджувалися, кажучи, що воно «дуже коротке». Воно підходить як велика блузка, а не як плаття.

"Спідниця з запахом не застібається і досить коротка... це схоже на те, що якщо ви рухаєтеся, всі ваші жіночі частини виставлені на огляд", - написала інша.

"Занадто короткий для мене. Щілина відкривається в гіршому місці. Я теж не особливо високі», - додають в коментарях.

Нагадаємо, що вєсь будинок жінки місяцями був завалений смердючими екскрементами.

Раніше ми повідомляли, що 22-річна вчителька кинула роботу, щоб заробляти 6 мільйонів гривень задоволенням себе: "Можу 15 разів за ніч"

Крім того, 19-річна студентка варить чоловікам каву без одягу і скаржиться на брудні пропозиції: "Батько подруги платив сотні доларів".