Зірка "Битви екстрасенсів" Олена Голунова періодично ділиться в особистому блозі корисними порадами і зараз вона розповіла, як правильно загадати бажання на Старий Новий рік, щоб зі 100-відсотковою ймовірністю воно збулося.

Відео було записано ще в неділю, 9 січня - воно перше в 2022 році. Вона встигла побажати всім здоров'я, щастя, а також висловилася про ритуали, які можуть поліпшити ваше існування, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 760 тисяч чоловік.

Слідство ведуть екстрасенси, фото: СТБ
Слідство ведуть екстрасенси, фото: СТБ

Олена подякувала людям, які весь цей час були поруч, ділили радості з її сім'єю, а також прикрощі і різні проблеми. Але виділила, що найголовніше, звичайно ж, це здоров'я дітей. Бо коли малюки здорові - батьки щасливі. Проте, що стосується поради про те, як загадати бажання на Старий Новий Рік.

"З 13 на 14 січня ми святкуємо Старий Новий Рік. Він автоматично дублює все те, що ми з вами повинні були зробити 31 грудня, тобто загадати бажання. Треба промовляти про себе заздалегідь сформоване бажання з першого по останній бій курантів. Головне, не заходити за останній удар. Не знаю, чи будуть звучати в цей час куранти, але ви для себе їх встановіть", - поділилася Голунова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Битва екстрасенсів", скріншот: YouTube
"Битва екстрасенсів", скріншот: YouTube

Про те, як поліпшити своє фінансове становище, Олена порекомендувала взяти велику купюру, покласти її в конверт або загорнути в серветку, після чого помістити в гаманець.

Нагадаємо, чорний маг, мольфарка і астролог передбачили долю України в 2022 році: "Не треба боятися"

Як повідомляв "Знай.ua", гороскоп на січень для знаків Зодіаку: Овни, Діви і Стрільці стануть улюбленцями 2022 року, прогноз від Хаяла Алекперова

Знай.ua писав, переможці "Битви екстрасенсів" розповіли, як розпізнати пристріт, привидів і знаки долі: знадобиться кільце