Їздить по зустрічній, переслідує швидку і перетинає суцільну: харків'янин заробляє гроші порушенням ПДР

Харківський блогер хвалиться порушенням ПДР. Відеозаписи з цим він публікує в Instagram-сторінці. Хлопця звуть Денис Повєткін, а також але за сумісництвом володіє кальянною "Strawberry Lounge bar" в центрі міста. У хлопця є Instagram-сторінка, на яку підписано 43 тисячі фоловерів, а також ютуб-портал 1,44 тисячі. Повєткін в основному веде портал, присвячений автотематики, а також гуморі - іноді він записує скетчі.

Лесю Нікітюк кинув хлопець за 2 години до Нового року, Сергій Притула витирав соплі: "Було разок, що приховувати"

Перед своїми одкровеннями Леся відмовилася від допомоги Сергія в підйомі на платформу, на що Притула відповів, що це зараз вона така сильна і незалежна, а коли тільки прийшла, то він їй соплі підтирав. Нікітюк не стала заперечувати цього і відповіла "Ну, було разок, що приховувати" і приступила до розповіді.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"2 роки тому прямо в новорічну ніч за 2 години до дванадцяти ми з моїм хлопцем випили по келиху шампанського, я поїхала до друзів, так як він поїхав зустрічати Новий рік з іншого..."

Леся Нікітюк, фото Знай.uа
Леся Нікітюк, фото Знай.uа

Диво Різдва: жінка вижила після того, як виїхала на зустрічну і її автомобіль вибухнув від удару, поліцейські ледве загасили

На несамовитих кадрах з натільної камери видно, як хоробрі офіцери рятують жінку після того, як вона, як повідомляється, їхала по зустрічній смузі і врізалася в іншого водія у Флориді. Офіс шерифа округу Паско опублікував Несамовите відео жахливої аварії, яка сталася на північному шосе Suncoast Parkway на естакаді State Road 52 незадовго до 00:30 29 грудня.

Аварія, скріншот з відео
Аварія, скріншот з відео

Дарина Сагалова з " Щасливі разом "зізналася, як її змусили стати Свєтою Букіною:"мені 18 років, закрили з мужиками..."

Відома російська актриса Дар'я Сагалова, що отримала популярність після зйомок в серіалі "Щасливі разом", відверто розповіла про зйомки в проекті. За її словами, роль Свєти Букіної, на яку вона потрапила випадково, не проходила її особисту цензуру.

"Я говорила: можна, я прочитаю сценарій. З поваги до режисера, продюсера. Щоб я прийшла і розмовляла не на пальцях. Я прочитала, прийшла до них і кажу - а можна її трохи переписати, відкоригувати? Вони кажуть: "Ні, ти не розумієш». Не дозволили"

Скрін, відео YouTube Дар'я Сагалова
Скрін, відео YouTube Дар'я Сагалова

Алмати перетворився на місто-привид, боротьба не вщухає: спалені будівлі, автомобілі, всюди трупи

В Алмати та інших бунтівних містах не вщухають локальні вуличні бої, влада Казахстану продовжує зачистку мітингувальників, яких офіційно називають «терористами». Дороги усіяні трупами і спаленою технікою, повідомляють очевидці, передають місцеві ЗМІ і телеграм-канали.