Жінка, автомобіль якої вибухнув на дорозі, обдурила смерть після того, як поліція загасила полум'я і витягла її з машини посеред шосе.

Про це повідомляє видання DailyStar.

На несамовитих кадрах з натільної камери видно, як хоробрі офіцери рятують жінку після того, як вона, як повідомляється, їхала по зустрічній смузі і врізалася в іншого водія у Флориді.

Офіс шерифа округу Паско опублікував Несамовите відео жахливої аварії, яка сталася на північному шосе Suncoast Parkway на естакаді State Road 52 незадовго до 00:30 29 грудня.

За даними дорожнього патруля Флориди, 30-річна жінка їхала на своєму Infiniti G37 2011 року випуску, коли мало не зіткнулася з Ford Fusion 2019 року випуску.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Аварія, скріншот з відео
Аварія, скріншот з відео

Повідомлялося, що копи вважали, що жінка була під впливом алкоголю чи наркотиків, і влада чекає результатів її аналізу крові та токсикології.

У повідомленні йдеться, що автомобіль жінки загорівся через зіткнення, в результаті якого вона виявилася замкненою всередині.

Депутати Джастін Кін, Джеймс Домінгес, Тайлер Крокер і Джош Янзер поспішили на місце події до того, як пожежники дісталися до місця аварії і використовували три вогнегасники, щоб зупинити полум'я.

Вони сказали, що полум'я поновлювалося кожного разу, але врешті-решт їм вдавалося зігнути бічні двері Infiniti, щоб витягнути жінку.

Жінка, якій можливо будуть пред'явлені звинувачення, була доставлена в лікарню Байонет-Пойнт з травмами середньої тяжкості, повідомляє ABC Action News.

Її стан на даний момент невідомий.

Водій Ford Fusion, 30-річний чоловік, також був доставлений в лікарню, і в звіті про ДТП його травми були описані як незначні.

Згідно зі звітом, він сказав владі, що бачив фари прямо перед собою за кілька хвилин до аварії.

Нагадаємо, що у поліцейського відібрали права після химерної аварії: крутив сальто в повітрі.

Раніше ми повідомляли, що у мережі розповіли несамовиту історію про підлітка, який потрапив під поїзд.