У квітні минулого року Тайлер Фінніган потрапив у жахливу аварію, і йому відрізали руку, в результаті чого йому ампутували решту кінцівки, поки він перебував у комі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Стурбований батько сподівається, що роботизована рука врятує його сина-підлітка від самогубства після того, як він потрапив в аварію.

Тайлер Фінніган отримав серйозні травми, коли 2 квітня минулого року послизнувся на залізничних коліях на вокзалі Мазервелл.

У віці 15 років Тайлер втратив ліву руку, яку довелося ампутувати після того, як йому відірвало руку рухомий поїзд .

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тайлер також отримав серйозну травму голови, в результаті чого він впав у штучну кому, тому лікарі змогли вставити 12 скоб в його рану і знову пришити праве вухо.

Після жахливої аварії фанат "Селтіка" Тайлер страждав від серйозних проблем з психічним здоров'ям і подумував про самогубство, спустошений втратою незалежності і переслідуваний травмуючими нічними страхами.

Тайлер
Тайлер

Його батько Кевін Фінніган намагається зібрати достатньо грошей, щоб купити йому сучасний протез руки, щоб поліпшити якість його життя, тому що у нього недостатньо кістки в кінцівки, щоб використовувати протез, наданий NHS.

Тайлер з Коатбріджа, Шотландія, розповів: "Я борюся з життям кожен день. Я не можу сам одягнутися або зав'язати шнурки на черевиках. Мені потрібна допомога, щоб увійти і вийти з душу. Я не можу робити прості речі. Наприклад, нарізати картоплю або хліб з маслом. Найгірше те, що я виходжу на вулицю, як параноїк, тому що всі дивляться на мене. У мене трапляються панічні атаки кожного разу, коли я чую поїзд, і у мене нічні страхи з приводу аварії. Я відчуваю, що всі мої друзі кинули мене, і мені постійно боляче. Я думав про самогубство, але все, що я хочу, - це моя незалежність".

Тайлер з нетерпінням чекав початку курсу механіки через тиждень після аварії, але його плани на майбутнє стали неможливими через травми.

45-річний тато Кевін відчайдушно намагається допомогти своєму синові відновити незалежність і намагається зібрати гроші на штучну кінцівку, яка працює, записуючи електричні сигнали.

Вдосконалена електроніка може коштувати до 100 тисяч фунтів стерлінгів.

Британська компанія з виробництва протезів Otto Bock в даний час пропонує цю технологію в приватному порядку, але вартість вказана з розрахунку на одного пацієнта.

Батько Тайлера
Батько Тайлера

Кевін сказав: "Тайлер боровся зі своїм психічним здоров'ям, і у нього був дуже поганий настрій. Мені боляче бачити його таким і відчувати, що я нічого не можу зробити. Працюючий протез руки сильно змінить його життя. Мене турбує його психічний стан, він вважає, що я повинен допомогти йому вмитися і одягнутися. Він так засмучений, що не може надіти власне взуття. Дати йому цю руку так важливо, це допоможе йому відновити незалежність. Я працював все Різдво, щоб заощадити якомога більше. Я буду продовжувати, поки він не отримає руку".