В українській столиці жителі доволі проблемної новобудови вирішили обігрівати свою "фортецю" по-своєму - тепер 16-ти поверховий будинок опалюється за допомогою дров. Твердопаливну котельню встановили в ЖК "Кузьминський-2".

Про це стало відомо завдяки новій публікації журналіста, експерта у сфері ЖКГ Володимира Гуцула в мережі Facebook.

Багатоповерхівка на дровах, фото: Facebook
Багатоповерхівка на дровах, фото: Facebook

За його словами, до будинку не підключено жодні комунікації. Тим не менш, жителі ЖК в коментарях до посту запевняють, що водопровід і каналізація працюють справно, а проводити газ в будинок і не планувалося.

Багатоповерхівка на дровах, фото: Facebook
Багатоповерхівка на дровах, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

[quote author=""]"Поки всі обговорюють ціни на газ і перспективи тарифів на централізоване опалення, в Києві почала працювати ще одна твердопаливна котельня в багатоквартирному будинку... ЖК "Кузмінський-2". Проблемна новобудова, спадщина скандально відомого забудовника

Публікація Володимира Гуцула, скріншот: Facebook
Публікація Володимира Гуцула, скріншот: Facebook

І це не єдиний комплекс Войцеховського, де опалюють квартири дровами. Взимку 2020-21 рр. так само вчинили жителі ЖК "Олімпійське містечко". ЖК "Кузьминський-2" розташовується в Києві на вул. Магістральній, 33. Будинок почали будувати в 2014 році, квартири в ньому продавалися з 2016 року. Забудовник так і не довів об'єкт до повноцінного завершення будівництва.

Новобудова знаходиться на земельній ділянці з цільовим призначенням "присадибна ділянка". Більш того, ця ділянка знаходиться на кордоні приватного сектора і лісопарку.

Раніше повідомляли, львів'янка домоглася в суді права не платити борг за комуналку о 15.5 тисяч: "Подряпини і пофарбована пломба".

Як повідомляв Знай.uа, львів'яни віддячили лебедів, які щороку зимують на їхньому озері: влаштували справжнє тепленьке "джакузі".

Знай.uа писав, від 30 до 47 гривень за куб: в Україні вода подорожчає майже на чверть, таблиця нових тарифів по регіонах.