З окупованого Російською Федерацією українського Криму прийшли вельми сумні новини. Тут в місті, яке нібито славиться "російськими моряками", Севастополі в першій міськлікарні медсестра дала волю своїм рукам і вдарила пацієнта, який довго чекав прийому до лікаря.

Про це стало відомо відео, яке з'явилося в соціальних мережах, а також повідомленнями ЗМІ окупантів.

Суть в тому, що інцидент в лікарні стався ще 6 січня, приблизно о 21:00 вечора, а за словами очевидців, дідусь в інвалідному візку чекав на прийом ще з 15:00. По тому що пишуть окупаційні ЗМІ, зрозуміло, що нібито дідусь вередував, був злий, і коли медсестра вирішила його кудись пересадити, він відкинув її руки і плюнув їй в обличчя. А ось вже після такого плювка жінка дала, за її словами, "старому" ляпаса.

Очевидці боялися знімати інцидент, скріншот: YouTube
Очевидці боялися знімати інцидент, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Також цікаво, що на одному з севастопольських новинних сайтів місцеві жителі пишуть, що вчинили б так само з цим дідусем. Мовляв, медсестра собі ще знайде місце для роботи, а дід медичної допомоги може і не дочекатися.

Ось так росіяни думають про своє старше покоління, яке нібито "воювало" за них. Проте можна припустити, що цей дідусь в колясці ще й "дитина війни". І ніякий виклик головлікарів і чергових до лікарні, у свята, йому вже не допоможе, адже удар був і нічого не повернути.

Коментарі жителів, скріншот: sevastopol.su
Коментарі жителів, скріншот: sevastopol.su

Раніше повідомляли, задавив півня - на смітник? 56-річний українець жорсткого познущався над вірним другом на очах у дітей.

Як повідомляв Знай.uа, осквернили серед білого дня: натовп неадекватних чоловіків і годинами бив бідну офіціантку.

Знай.uа писав, агресивна матуся накинулася на вчительку через скаргу на її сина 6-класника: побила ногами на очах у дітей і втекла.