Судовий процес, скріншот: Youtube
Судовий процес, скріншот: Youtube

Українця засудили до читання за ляпас, щоб він став добрішим

Малиновський суд Одеси новь засудив одного з підсудних на краще покарання-до читання книги. Олександр Гарський зобов'язав чоловіка прочитати дитячий твір" Полліанна " Елеонор Портер, 1913 року, а також заплатити штраф у розмірі 850 гривень за те, що він дав ляпас незнайомцю. Через це українець повинен стати більш доброзичливим, про що йдеться в рішенні суду.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

"Укрзалізницю" закриють? Чи чекає на Україну транспортний колапс через скасування ліцензії і що говорять в компанії

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Масштабна перевірка на Укрзалізниці виявила порушення ліцензійних умов і попередила про можливе припинення ліцензії. Однак, як повідомив глава Укртрансбезпеки Євген Зборовський в Facebook, такий варіант можливий тільки в разі їх неусунення.

У небі помітили спалах, скріншот
У небі помітили спалах, скріншот

Українці перед Різдвом помітили в небі яскравий спалах

У мережі показали дивне явище, яке нещодавно сталося в Херсонській області. Городяни помітили спалах у небі. Його вдалося зняти під час руху на автомобілі по одній з трас області.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Переможниця "Холостяка" Даша Квіткова засяяла поруч з двома красенями

Даша Квіткова вирішила поділитися милими сімейними кадрами. На одній з фотографій чоловік блогерші позував посміхаючись і тримаючи на руках їх маленького сина Лева і його іграшкового ведмедика. Сама ж дівчина обійняла найдорожчих чоловіків і мило посміхнулася.

Затримання на кордоні України з РФ, фото: ДПСУ
Затримання на кордоні України з РФ, фото: ДПСУ

Українські прикордонники знешкодили Daewoo-Lanos з мільйонами рублів і номерами бойовиків

На територію України через Харківську область намагався заїхати автомобіль із захованими номерами, виданими окупаційною владою ОРДЛО, ще й у дверцятах було заховано чимало грошей-близько 7,5 млн російський рублів (2 млн 710 тис. грн). Під час поглибленої перевірки під обшивкою двох передніх дверей транспортного засобу були знайдені згортки з грошима.