У Запорізькій обласній дитячій клінічній лікарні сталася бійка. Про це повідомляє портал 061.

Почалося все зі смерті 2-річного хлопчика 30 грудня в реанімаційному відділенні медичного закладу. Батьки звинуватили в цьому співробітників лікарні, а потім конфлікт переріс у бійку.

Скрін, відео YouTube Лікарня
Скрін, відео YouTube Лікарня

За словами директора КНП" Запорізька обласна дитяча клінічна лікарня " Юрія Борзенка, за дитиною спостерігала чергова педіатр, у якої був обов'язок стежити за іншою дитиною. В результаті стан дитини став гірше, і його довелося перевести в реанімацію і врятувати його не вдалося.

Лікарня, скріншот: Youtube
Лікарня, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коли батькам сказали про загибель дитини, вони почали поводитися агресивно, побивши чотирьох медичних працівників і навіть ліфтершу.

"Вони увірвалися у відділення реанімації: вибили шибки і дверний замок. Їм намагалися протистояти двоє медбратів, яких вони побили. У той момент в реанімації перебувало ще четверо дітей, які перебували у важкому стані. Одна дівчинка була при свідомості і дуже злякалася, дитина намагалася сховатися під простирадло. Спасибі медикам за те, що вони не залишили дітей", - заявив Борзенко.

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.