Малиновський суд Одеси новь засудив одного з підсудних на краще покарання-до читання книги.

Олександр Гарський зобов'язав чоловіка прочитати дитячий твір "Полліанна" Елеонор Портер, 1913 року, а також заплатити штраф у розмірі 850 гривень за те, що він дав ляпас незнайомцю. Через це українець повинен стати більш доброзичливим, про що йдеться в рішенні суду.

Суд, скріншот: YouTube
Суд, скріншот: YouTube

Порушник має вищу педагогічну освіту і є директором товариства з обмеженою відповідальністю, тому він визнав свою провину у вчиненні умисних легких тілесних ушкоджень ще в червні 2020 року. Тоді його дружина їздила в школу, щоб влаштувати туди дитину, але у неї виник конфлікт з невідомим, який подряпав автомобіль.

Потерпілий подряпав лікті після падіння на землю від ляпаса, а обвинувачений зізнався, що деякі люди і вимагають застосування фізичної сили, щоб розуміти чужу позицію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Суд
Суд

Йому порекомендували приділити увагу на інтелектуальний розвиток, який і повинен змінити його в кращу сторону - стати більш доброзичливим. Але ж Олександр Гарський якось змусив двох злодіїв читати твори Марка Твена, Тараса Шевченка і Джека Лондона.

Нагадаємо, 21-річного чоловіка засудили до читання Шекспіра, Дікенса і Остін - що він зробив

Як повідомляв "Знай.ua", 80-річний пенсіонер закрив шахрайку в туалеті: "Забризкала в очі сльозогінний газ і вдарила пляшкою по голові"

Знай.ua писав, в Україні створять "розумні" парки на сотні гектарів: на що підуть 2 млрд з держбюджету